Dus u wilt een Siberische Husky?

Karakter en eigenschappen van de Siberische Husky
De Siberische HuskyBent u geïnteresseerd in het kopen van een Siberische Husky? Dan heeft u waarschijnlijk al gehoord wat een geweldige honden het zijn.

Denk erom dat ook een Siberische Husky zijn tekortkomingen heeft en het niet voor iedereen die zich tot hen aangetrokken voelt het ideale huisdier is.

  • Een Siberische Husky is een echt roedeldier en heeft het gezelschap van andere honden of mensen te allen tijde nodig. Als u de hele dag werkt, of slechts ruimte heeft voor één hond… koop dan geen Siberische Husky.
  • Hoewel ze een sterke band met de familie hebben, is de Siberische Husky ook heel vriendelijk in zijn omgang met vreemden. Dus, als je een hond wilt die alleen op jou gericht is… koop dan geen Siberische Husky.
  • De Siberische Husky is zeker geen waakhond, hoewel mensen die zijn ware aard niet kennen, kunnen worden afgeschrikt door zijn verschijning. Als u een hond wilt met agressieve waakhond instincten… koop dan geen Siberische Husky.
  • Een Siberische Husky verhaart twee keer per jaar (per hond een vuilniszak vol). Als je van haren in je huis houdt en zelfs in de lucht die je inademt, dan is dat prima. Als u echter veel waarde hecht aan netheid… koop dan geen Siberische Husky.
  • Siberische Husky’s hebben een natuurlijke drang voor het graven van gaten in tuinen. Als je trots bent op je keurig gemodelleerde tuin… koop dan geen Siberische Husky.
  • Van alle tekortkomingen die je zult vinden in Huskies is de meest gevaarlijke hun enorme verlangen om te rennen. De allereerste run die een pup maakt naar de overkant van de weg zou zijn laatste kunnen zijn. Een Siberische Husky moet voor zijn eigen bescherming altijd in de gaten worden gehouden. Als je denkt dat een hondenkennel zielig is, of hem opgesloten in zijn eigen achtertuin houden wreed is… koop dan geen Siberische Husky.
Als u tot hier bent gekomen met lezen en nog steeds het gevoel heeft dat u in aanmerking komt en nog steeds vastbesloten bent om de eigenaar te worden van een Siberische Husky, dan willen wij u met veel plezier verwelkomen in onze wereld.

Doe mee met de rest van ons in de zelfvoldane zelfgenoegzaamheid van de wetenschap dat we eigenaar zijn van de mooiste, de slimste, de bijna meest ideale hond in de wereld…

de Siberische Husky!